Дамски боти

Stemanelli.com

Дамски боти - естествена или изкуствена кожа да изберем

 

Една от най-големите дилеми пред жените когато се впуснат в търсене на идеалните дамски обувки е да се реши това дали искат да носят обувки от естествена или от изкуствена кожа.

 

Когато говорим за зимни боти, тази дилема е дори още по-голяма, тъй като все пак това са обувки, които се носят през зимата, а това е сезонът, който поставя обувките ни на най-голямо изпитание. 

 

Боти от еко кожа

 

Някога се гледаше с не много добро око на ботите от изкуствена или иначе казано - еко кожа. Причината беше в тяхната по-малка издръжливост във времето. С годините, обаче, този тип материя стана много качествена и трайността на обувките спря да е проблем.

 

Ако трябва да сме честни, тя спря да е и водещ мотив за покупка и все повече жени не се вълнуват колко ще издържат техните обувки. Така или иначе, те няма да желаят да ги носят две поредни години.

 

В наши дни, ботите от изкуствена кожа могат дори да са за предпочитане по няколко причини. Издръжливостта на вода е една от основните, тъй като еко кожата не е така чувствителна към влагата, тоест няма да се повредят от дъжд и сняг.

 

Освен това, няма как да пренебрегнем и това, че цената на този тип продукти е доста по-атрактивна, при това на фона на все по-добре оформен дизайн.

 

Боти от естествена кожа

 

Със сигурност сте забелязали, че дамските боти от естествена кожа са доста по-скъпи, но това се обяснява с фактори като мекота, издръжливост, проветривост, качество и цялостно усещане.

 

Естествената кожа, със съвсем малко поддръжка, може да бъде изненадващо дълготрайна и устойчива във времето. Добрата новина е, че имате и една алтернатива, а тя е да заложите на българско производство.

 

Това е чудесен начин да придобиете висококачествени дамски боти от естествена кожа, но без да харчите твърде много, тъй като нашенското производство е в пъти по-достъпно от вносното (вижте предложенията на Stemanelli.com).

 

Българските продукти имат много стилен дизайн, но могат да струват дори по-малко от вносни обувки от еко кожа, което може да ви накара сериозно да се замислите на какви да заложите.





{START_COUNTER}